Cross culture

Vill du ge dig själv en fantastisk tid i Nepal och möjligheten att förstå hur ett multikulturellt multietniskt och multi-religiöst samhälle kan existera fredligt? Detta och mycket mer får du tillgodogöra dig genom upplevelsebaserat lärande på vår distanskurs Cross Culture.

Utvildningsort: Nepal
Längd: 30 v 
Studietakt: 100 %

Kurstyp: Distanskurs
Träffar: 6 obligatoriska nätverksträffar, 2 obligatoriska närträffar
Kurstid: 30 mars 2020 – 18 december 2020
Sista ansökningsdag: 1 feb 
Lediga platser: Ja

Studier blandat med upplevelser och möten med olika folkgrupper och en fantastisk historia kommer att prägla din tid under utbildningen, detta blandat med aktiviteter, ledarskap, och kunskap om Agenda 2030.

Cross Culture är en utbildning som riktar sig till dig var du än är i livet. Under de 12 veckor du tillbringar i Nepal kommer du att bo på Royal Beach Camp och lära känna Ram, Xenia och samarbetspartners till dem som tar dig runt i Nepals fantastiska landskap. Tiden i Nepal är veckorna 36- 48

Kostnader

Kurskostnader: Flygkostnader samt ett paketpris på mat, boende och aktiviteter under 12 utbildningsveckor i Nepal 103 000 kr, samt internatkostnad för de 2 obligtatoriska närträffarna.

Möjlighet att ta merkostnadsslån finns : https://www.csn.se/bidrag-och-lan/studiestod/tillagg-till-studiestodet/for-studier-med-studiemedel/merkostnadslan.html

Kontakt

Lisa Carlsson

Telefon: 0563-252 10