Sommarkurser

Prova på eller fördjupa dina kunskaper inom något konstnärligt område. Kyrkeruds folkhögskola har av tradition en gedigen sommarkursverksamhet.

Utbildningsort: Kyrkerud, Årjäng. 

Sista ansökningsdag: 2 maj (Senare ansökan emottages i mån av plats)

Under vecka 18 togs beslutet att ställa in våra distanskurser under vecka 26 - på grund av för få anmälningar. Välkommen att ansöka till någon av våra sommarkurser på plats! Fåtal platser kvar.

Här hittar du alla våra spännande sommarkurser för sommaren 2021

 

Kurser på plats vecka 26

Sy i linne (FULLTECKNAD)

Olja och akryl

Målarglädje (FULLTECKNAD)

Drejning för alla (FULLTECKNAD)

Brodera naturen

Kurser på plats vecka 27

Modellmåleri

Tova vidare

Raku, obvara och svartbränning

Porträttmåleri i Olja

Experimentell akvarell

Anpassningar utifrån pandemiläget

Vi vet inte säkert hur våren kommer att utveckla sig med vaccinering av oss alla men kurserna på plats kommer förstås att genomföras på ett covid-säkert sätt. Vi följer utvecklingen av pandemin noga och förhåller oss till de villkor och rekommendationer som gäller. Vissa förändringar kan därför ske inför kursstarterna. Om Folkhälsomyndigheten beslutar att vi inte får träffas i grupper så tvingas vi att ställa in kurserna på skolan. Vi kommer i det fallet att erbjudna digitala alternativ i den mån det går.

Exempel på anpassningar:

  • Vi kan behöva arbetar i små undervisningsgrupper med god tillgång till handsprit visir och munskydd om så krävs i undervisningssituationer.
  • Tider i matsalen kommer att spridas ut för att vi inte ska sitta för tätt och de olika grupperna kommer att ha fasta platser.
  • Flera av kurserna kommer att vara utomhus om vädret tillåter.
  • Vi kommer att förflytta oss genom lokaler och korridorer på ett planerat sätt så att de olika grupperna inte krockar med varandra.