Ansökan och kostnader för Kyrkeruds sommarkurser

Välkommen in med en ansökan till våra sommarkurser. Observera att många av kurserna är populära och kan bli fullsatta innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är den 15 april.

Vi rekommenderar att du använder webbformuläret eftersom du då får bekräftelse på din ansökan snabbare. Observera att du inte får något automatiskt svarsmejl när du skickat in din ansökan! Du kommer istället att få ett manuellt svarsmejl med mer information från administratör på skolan, så det kan ta någon dag.

För att du skall få en plats på kursen skall du betala en anmälningsavgift, se nedan. Obs! Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon!

Ansök här via webbformulär

Om det av någon anledning inte går att använda webbformuläret går det även att skicka in en pappersansökan. 
Här hittar du en pappersansökan (för utskrift)

Avbokning

Avbokning skall ske skriftligen, via e-post eller brev. Det går alltså inte att avboka per telefon. 

Kontaktuppgifter

E-post: sommarkyrkerud@regionvarmland.se
Adress: Kyrkeruds folkhögskola, 672 91 Årjäng.
Telefon:  0573-133 56, säkrast måndag till torsdag 8-12.

 

Om din ansökan

Om du har ansökt till en kurs som blir inställd kommer du att få besked om detta via e-post. Vid inställd kurs återbetalas anmälningsavgiften. Ansökan är bindande när anmälningsavgiften är betald. Eventuell avbokning ska ske skriftligen till oss per e-post eller brev, inte per telefon. Det är först när du har betalat in din anmälningsavgift som du är antagen till kursen. Det räcker alltså inte med att ansöka för att få en plats. På grund av ökat intresse för våra sommarkurser kanske inte alla kan erbjudas boende på skolan. Max två veckor per deltagare.

Anmälningsavgift

För att få en plats på kursen skall du betala en anmälningsavgift på 1000:-. Detta en administrativ avgift som inte återbetalas vid avbokning, oavsett orsak. Det är först när du har betalat din anmälningsavgift som du får en plats på kursen. Resterande kursavgift kommer på faktura efter kursens slut. Om kursen skulle bli inställd så återbetalas anmälningsavgiften.

Så här fungerar det:

När vi har tagit emot din ansökan så kommer du att få ett mail från oss med uppgifter om inbetalning av anmälningsavgiften. Anmälningsavgiften skall vara betald inom 14 dagar från det att vi skickat mailet.När vi har fått in din anmälningsavgift kommer du att få en bekräftelse från oss om att du har fått en plats på kursen. Observera att du inte kan betala in anmälningsavgiften i förväg. Du måste invänta svar från oss innan du gör din inbetalning.

 

Kostnader sommarkurser 2020

5 dagar

Kursavgift/ej boende : 3000:- inklusive kaffe och lunch samt samkväm en kväll
Helpension i enkelrum: 4500:- inklusive kursen.
Helpension i dubbelrum: 4200:- inklusive kursen.

7 dagar

Kursavgift/ej boende: 4200:- inklusive kaffe och lunch samt samkväm en kväll
Helpension i enkelrum: 6300:- inklusive kursen.
Helpension i dubbelrum: 6000:- inklusive kursen.

I helpension ingår frukost, lunch, middag, kaffe samt sänglinne och handduk. För de som ej bor på skolan ingår lunch och kaffe.Materialkostnad tillkommer.

Kursavgift och eventuella materialkostnader faktureras efter avslutad kurs.

 

Övrig Information

Inga förkunskaper krävs (förutom när detta anges). Kursintyg ges efter avslutad kurs. Du kommer att få mer information om vad som gäller för just din kurs någon månad innan kursstart. På grund av ökat intresse för sommarkurser kanske inte alla kan erbjudas boende på skolan.