Sommarkurser 2021

Skrivretreat återkommer så klart även 2021!
I år ger vi möjlighet till ett extra långt Skrivretreat då vi firar 10-års jubileum!

Molkoms verandaSkrivretreat 2021

Kursen är ett unikt tillfälle för dig som skriver att kunna arbeta självständigt och fokuserat med ett eget skrivprojekt. Samtidigt får du möjlighet att inspireras av, och byta erfarenheter med andra i samma situation. På dagarna är skrivandet fritt. Det finns både gemensamma och avskilda rum att sitta och skriva i. Du som deltagare jobbar självständigt med ditt eget projekt, antingen på din egen dator eller med block och penna. Frukost, lunch, middag och fika delar upp dagen i olika pass, men resten av tiden planerar du själv. Du kanske vill skriva hela dagen eller passa på att ta en promenad, läsa eller meditera. På kvällarna umgås vi och diskuterar skrivande och våra processer. Vi ventilerar saker bara andra skrivande kan förstå; vi ger varandra tips och idéer – och delar med oss av det vi vill dela med oss av.

Observera att detta inte är en skrivarkurs, utan en möjlighet för dig som redan arbetar på ett skrivprojekt att träffa andra i samma situation. Kursens upplägg bygger på helpension under kursdagarna. 

Sofie Jansson, retreatvärd Sofie Jansson kommer ursprungligen från Molkom men är numera bosatt i Göteborg. Förutom att leda kurser gör hon kortfilmer, smycken, designar hemsidor, fotograferar, skriver och spelar teater. Hon har dessutom studerat skrivpedagogik och är en av personerna bakom skriva.net. Sofie har publicerats i antologier på både engelska och svenska.

Skolan och klockstapeln

Kostnader

  • Enkelrum 5700 kr 6-15 augusti (självhushåll under 2 helger)
  • Enkelrum 5150 kr 9-13 augusti

I priset ingår frukost, förmiddagsfika, lunch, eftermiddagsfika, middag och kvällsfika. Du bekräftar din plats genom att betala in anmälningsavgiften på 1000 kronor inom 14 dagar på länken du fick i bekräftelsemailet för din ansökan. Resterande kursavgift faktureras. Anmälningsavgiften återbetalas endast vid avbokning på grund av medicinska skäl (läkarintyg krävs.)

Datum

6/8-15/8 helpension vardagar och självhushåll under de två helgerna

9/8-13/8 helpension

Tid

6 augusti start klockan 14:00

9 augusti start klockan 14:00

Ansökan

Ansök senast 15 maj 2021

Ansökan sker via Schoolsoft.

Kontakt

Expedition
Telefon: 010-83 31 004
E-post: molkom@regionvarmland.se