Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Tillsammans kan vi skapa livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning.

Distriktsläkare, vårdcentralen Kil

Kil
Hälso- och sjukvård

Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland. Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur. Och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig.

Om verksamheten

Vi söker nu en distriktsläkare till vårdcentralen i Kil. Vårdcentralen ligger 2 mil utanför Karlstad och har goda kommunikationsmöjligheter med buss eller tåg. Vårdcentralen är en trevlig och trivsam arbetsplats och har cirka 12000 listade patienter i alla åldrar vilket gör att arbetet för distriktsläkaren blir brett och intressant. Våra lokaler är ändamålsenliga i markplan, ljusa och trevliga. Vårdcentralen Kil är en akademisk vårdcentral (AVC). Vi arbetar med läkarstudenter och har utbildningsläkare hos oss. Våra distriktsläkare handleder dessa läkarkandidater.

Inom vår verksamhet arbetar förutom läkare, distriktsköterskor, undersköterskor, vårdadministratörer, psykolog, kuratorer, fotvårdsterapeut. Vi har även samarbete med BVC och MVC samt med fysioterapeuterna och rehabiliteringskoordinatorn som arbetar hos oss. När Du blir vår arbetskamrat blir vi fullt bemannade på läkarsidan. Välkommen!

Arbetsbeskrivning

Vårdcentralen är en allmänmedicinsk mottagning. Vi erbjuder patienterna en vårdcentral med många funktioner. Vi tar emot patienter med diabetes, hjärtsvikt, astma/kol, hypertoni, och erbjuder rökavvänjning m.m. Som distriktsläkare är Du inblandad inom ditt specialområde tillsammans med distriktsköterskan. Vi har även sköterskeledda mottagningar. På vårdcentralen finns också BVC, MVC, familjecentral, medicinsk fotvård, fysioterapi, laboratoriemedicin, samtalsmottagning. Vi samarbetar även med kommunala särskilda boenden. Vi vill arbeta med utveckling för bästa effektiva omhändertagandenivå (BEON) så att varje personalkategori kan utvecklas i sin yrkesroll och ge patienterna bästa vägen genom vården. Tex att vi har fysioterapeuter som genomför första bedömning av led -och muskelbesvär.
Journaldokumentation sker i Cambio Cosmic.

 

Kvalifikationer

Vi söker specialist inom allmänmedicin eller legitimerad läkare med lämplig specialistutbildning.

 

Kontakt
Helena Alila
, Enhetschef
Telefon: 055442154

Facklig informatör Gunn-Lise Olsson, Läkarföreningen, 054615000

Anställningsform:
Tillsvidare
Omfattning:
Deltid 0
Tillträde:
Tillträde enligt övrenskommelse
Ansök senast:
01 december 2019
Publicerad:
17 oktober 2019
Referensnummer:
Dnr RS/192351
Löneform:
Individuell lönesättning
Antal platser:
1
Övrigt

Inför anställning ska du som sökande kunna visa upp ett utdrag från polisens belastningsregister.
www.regionvarmland.se/belastningsregister

Läs mer
Här berättar några av våra medarbetare om sitt arbete
Sök jobbet här
Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Våra lediga tjänster