Sommarjobba hos oss

Hos oss sommarvikarierar många olika professioner, såväl inom hälso- och sjukvården som inom olika serviceyrken.

Sjuksköterska i vårdmiljö

Vi skapar bra vård tillsammans med patienterna

Region Värmland är en av Värmlands största arbetsgivare. Vi har cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård och regional utveckling. Tillsammans arbetar vi för en livskvalitet i världsklass.

Hälso- och sjukvården är Region Värmlands största verksamhet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården.

Vi tror på att hälso- och sjukvård måste utgå från våra patienters behov och medarbetarnas kompetens. I takt med att behoven av vården förändras behöver hälso- och sjukvården utvecklas. I Region Värmland gör vi det bland annat genom att utmana etablerade arbetssätt. Vi vill driva hälso- och sjukvården framåt tillsammans med våra medarbetare.

Du får praktisk erfarenhet och knyter viktiga kontakter

Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete och med din hjälp blir både vi och patienterna bättre. Som sommarvikarie får du praktiskt erfarenhet och möjlighet att knyta viktiga kontakter.  Ett sommarvikariat hos oss är en bra start på din karriär och öppnar för många utvecklingsmöjligheter.

Vi vill att du ska känna dig välkommen och en bra introduktion skapar förutsättningar för dig att komma in i arbetsplatsens rutiner och arbetsgemenskap. Hos oss får du en introduktion på arbetsplatsen och du får också en digital introduktion som handlar om din anställning, vilka förmåner och åtaganden du har.

Vikariat sommaren 2020

Undersköterskor, Sjukhuset i Arvika
Intensivvårdssjuksköterska, Sjukhuset i Torsby
Undersköterskor, Karlstad
Undersköterskor, Sjukhuset i Torsby
Barnsköterskor, Barn- och ungdomsmedicin, Karlstad
Trafikoperatörer, servicetrafiken, Munkfors
Ordningsvakt
Fysioterapeutassistenter

Sjuksköterskor, Karlstad - sista ansökningsdag har passerat
Sjuksköterskor, Arvika - sista ansökningsdag har passerat
Sjuksköterskor, Torsby - sista ansökningsdag har passerat
Biomedicinska analytiker - sista ansökningsdag har passerat
Underläkare, Karlstad och Kristinehamn - sista ansökningsdag har passerat
Underläkare, Torsby - sista ansökningsdag har passerat
Distriktsläkarassistenter  primärvården, Sunne, Hagfors, Torsby och Likenäs - sista ansökningsdag har passerat
Distriktsläkarassistenter, vårdcentralsområde östra - sista ansökningsdag har passerat
Distriktsläkarassistenter, karlstadsområdet - sista ansökningsdag har passerat

Folktandvården

Är du intresserad av sommarjobb inom Folktandvården? Skicka en intresseanmälan via det här formuläret.

Välkommen att kontakta oss

Har du frågor och funderingar är du välkommen att kontakta oss på sommarrekrytering@regionvarmland.se.

Hjälp med bostad

Vi erbjuder hjälp med personalbostäder under sommaren i mån av plats, främst i centrala Karlstad, Arvika och Torsby.

Yrkeslegitimation och belastningsregister

Läs mer om kontroll av yrkeslegitimation och i belastningsregistret.

Möt våra medarbetare