FÅRma med ull. Save the date.

Region Värmlands slöjdverksamhet samarbetar med Fårfesten i Kil på olika sätt. I år är det Fårfest annorlunda vilket förstås även omfattar det som särskilt erbjuds till barn och unga. Läs om slöjdkittet som kan hämtas i Kil, Forshaga och Deje från den 5 mars.

Slöjdsugna barn och unga!

I år kan du hämta en slöjdpåse med material och beskrivning i Kil, Forshaga eller Deje och inspireras genom en slöjdfilm. Påsarna och slöjdfilmen är framtagen till Fårfesten av ungdomar i Forshaga.

Slöjdkitten finns att hämta från den 5 mars på Kils bibliotek, Forshaga Bibliotek och Gamla Kraftstationen i Deje. De är gratis men finns i begränsad upplaga. Filmen läggs upp på hemsidan den 5 mars.

Vill du se filmen och höra mer om projektet? Gå in på www.farfestikil.com från den 5 mars.

FÅRma med ull är ett samarbete mellan Gamla Kraftstationen i Deje, Forshaga kommun, Fåreningen Fårfest i Kil, Kils kommun, KRAFT och Region Värmland.