Välkommen till Torsby-Sysslebäck

Branäs i Sysslebäck är Värmlands största skidanläggning.

Om kliniken

Sysslebäck är en klinik med lång historia, det är nämligen en av de första folktandvårdsklinikerna i Värmland! Den har fräscha och fina lokaler efter renoveringen 2010 och runt knuten finns vacker natur med vandringsleder. Enheten har slagits samman med Torsbykliniken och tillsammans bildar de Folktandvården Torsby-Sysslebäck.

Vi är en medelstor klinik med patienter i alla åldersgrupper och behandlingsbehov, vilket skapar bra förutsättningar för medarbetare som både är nya eller vill vidareutvecklas i sitt yrke.

• Medarbetare: 28 (totalt på båda enheterna)
  • Patienter: 4 815 vuxna, 2 250 barn och unga (totalt på båda enheterna)

"Vi har ett familjärt klimat där vi stöttar och hjälper varandra."
Ary Amin, klinikchef

Fartfyllda – och lugna – Torsbyområdet

I Torsby kan du finna lugnet i naturen ena dagen, för att nästa känna fart och fläkt i Sveriges första skidtunnel. I kommunen finns även flera slalomanläggningar; Hovfjället är Sveriges sydligaste fjällnatur och Branäs, med sina 31 nedfarter, är perfekt för hela familjen och har vunnit Stora barnsemesterpriset 13 gånger. Intresse för jakt och fiske kan lätt tillfredsställas i många vattendrag och milsvida skogar.

Läs mer om Torsby här