Inbjudan till frukostseminariet Börja med barnen

Välkommen till ett frukostseminarium med Peter Almgren, särskild utredare för delbetänkandet Sammanhållen god och nära vård för barn och unga.

"Alla barn och unga har rätt att få stöd för att må bra och få hjälp när de inte mår bra". Peter Almgren berättar om förslagen i delbetänkandet av utredningen En sammanhållen god och nära vård för barn och unga (S 2019:05).

Del av tiden kommer användas för att besvara frågor. Mejla gärna frågor som du vill ha svar på. I mån av tid kan frågor ställas under seminariet. De som inte hinns med samlas ihop och lämnas vidare.

Mejla frågor i förväg till:
Sophia Alm: sophia.alm@karlstad.se
Anna-Carin Johansson: anna-carin.johansson@regionvarmland.se

Målgrupp

Politiker, chefer inom region och kommun, verksamhetsutvecklare eller liknande funktion.

17 juni 2021, klockan 07.30–08.30

Digitalt Teamsmöte

Länk till mötet skickas ut med bekräftelsen, efter anmälningstidens slut.

Läs mer om delbetänkandet

Börja med barnen! Sammanhållen god och nära vård för barn och unga SOU 2021:34

Anmälan

Anmäl dig genom att klicka på länken nedan. Sista anmälningsdag 14 juni 2021. Bekräftelse på ditt deltagande kommer till den e-postadress som angivits i anmälan, efter anmälningstidens slut.

Samordningsgruppen för nära vård och Regional koordinering psykisk hälsa

Välkommen att delta!

Här kan du läsa mer om Nära vård och Regional koordinering psykisk hälsa:

Nära vård - tillsammans utvecklar vi hälsa, vård och omsorg i Värmland - Region Värmland vårdgivarwebb (regionvarmland.se)

Regional koordinering psykisk hälsa i Värmland, RKPH - Region Värmland vårdgivarwebb (regionvarmland.se)